Menu

Home Vijesti & Novosti World of Dungeons
Crotehnika.com - portal posvećen tehnici - sheme, tutoriali, novosti, forum
World of Dungeons PDF Ispis Email
Autor Randy   
WOD je besplatna, browser-basirana RPG igra. U ovoj igri koja je bazirana na sistemu borbe vi istražujete svijet pun fantastičnih stvorenja i čudovišta. Može li se tvoja hrabra grupa uspostaviti napadima i vratiti se kao pravi heroji? Saznajte u nastavku.

 

 

Istražite sve opasnosti i sva blaga koja se nalaze duboko dolje u tamnicama. Postani jak i snažan, stekni savršenu opremu i pronađi najbolje taktike za svoju grupu kako bi svladali izazove koji čekaju na vas u tamnicama.

12 klasa heroja s različitim vještinama dopušta veliki izbor taktika i mogućnosti! 

 

 

Prije svake bitke, možete odabrati vašeg heroja sa kojim želite sudjelovati u akcijii. Ne morate biti online kad se borba odvija, što znači da možete igrati s prijateljima u grupi i to tako da ne moraju svi biti u isto vrijeme on-line. Rezultat je prikazan u izvješću nakon bitke: Da li je vaša grupa prevladala? Koje ste predmete pronašli? Koliko zlata, iskustva i slave ste dobili? 


Na forumu ili u chat kanalima velika zajednica čeka na vas! Naći ćete početničke pomoći kao i savjete za najbolju taktiku trenutne tamnice koju istražujute.

Da li se usuđujete suočiti se sa opasnostima tamnice? Jeste li u potrazi za čarobnim blagom ili ste možda u potrazi za moćnim oružjem? Registrirajte se sada na: http://ba.world-of-dungeons.net!

Heroji, tamnice i blaga!

Budite junak i preuzmite ulogu barbara, čarobnjaka ili strijelca. Istražite opasnosti i blaga koja se kriju duboko dolje u tamnicama. Postani jak i snažan, stekni savršenu opremu i pronađi najbolje taktike za svoju grupu kako bi svladali izazove koji čekaju na vas u tamnicama. 

 

Prije svake bitke, možete odabrati vašeg heroja sa kojim želite sudjelovati u akciji. Ne morate biti online kad se borba odvija, što znači da možete igrati s prijateljima u grupi i to tako da ne moraju svi biti u isto vrijeme on-line. Rezultat je prikazan u izvješću nakon bitke: Da li je vaša grupa prevladala? Koje ste predmete pronašli? Koliko zlata, iskustva i slave ste dobili?

 

 

 

Tijekom bitke, različite rase i klase mogu izvesti različite akcije. Borci poput barbara uništavaju čudovišta u bliskoj borbi. Strijelci i čarobnjaci napadaju iz daljine. Odlična ideja je imati alkemičara ili svećenika u svojoj grupi, jer on može izliječiti rane vaših junaka. Znanstvenici mogu poboljšati učinkovitost u borbi vašeg heroja što može biti vrlo važno.

 

 

 

Na forumu ili u chat kanalima velika zajednica čeka na vas! Naći ćete početničke pomoći kao i savjete za najbolju taktiku trenutne tamnice koju istražujute.

Također, možete sudjelovati u dvobojima, registrirati se u borbama u ligama i turnirima. Ukoliko tražite ili prodajete snažan oklop ili oružje, možete koristiti chat ili forum te pronaći kupca ili prodavatelja. Također možete koristiti i aukciji ili na tržištu jednostavno kupiti ili prodati stvari.

 

 

 

 

 

 

Da li se usuđujete suočiti se sa opasnostima tamnice? Jeste li u potrazi za čarobnim blagom ili ste možda u potrazi za moćnim oružjem? Registrirajte se sada na: http://ba.world-of-dungeons.net

 

 

 

 

Razmjena banera


  Mobilne Igre - Igre za mobitel - Besplatan download igrica za mobilne telefone - Igrice za mob - MobilneIgre.net   Larvitar.hr - prodaja igrica     seminarski radovi  
Copyright © 2009 Svijet igra | Sva prava pridržana